Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز ، امانوئل تتیس رئیس آکادمی باگت فرانسه امروز در نشست خبری در نمایشگاه بین المللی آرد و نان اظهار کرد: با مشاهده تجهیزات و تولیدات نان در ایران به صورت شگفت تحت تاثیر قرار گرفته‌ام این نوع پخت در ایران که به سنت‌های آن نیز برمی‌گردد سبک و سیاقی است که کماکان در حال جلو رفتن است و امیدواریم که ما نیز بتوانیم برای حفظ آن کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ارتباط با راهکارهایی که برای کاهش دورریز نان وجود دارد افزود: در کشور فرانسه نیز به میزان خیلی کمی دورریز وجود دارد و ما از طریق مختلفی توانسته‌ایم میزان دورریز نان را کاهش دهیم.

 

رئیس آکادمی باگت فرانسه ادامه داد: تولید نان در فرانسه به صورت روزانه و برای مصرف همان روز تولید می‌شود.

 

* پاسخ رئیس آکادمی باگت به چگونگی به صفر رساندن دورریز نان

وی تصریح کرد: نانوایان ما خمیر نان را در دمای 4 درجه سانتیگراد آماده پخت می‌کنند و هر زمان که تمایل به پخت نان داشتند از آن استفاده می‌کنند به طوری که این خمیر در اتاق‌های مخصوصی با کنترل دما از آن نگهداری می‌شود.

 

تتیس گفت: سیستم دیجیتالی برای فروش نان در کشور ما وجود دارد که انواع نان در آن نمایش داده می‌شود؛ این صفحه نمایش به سیستم موبایل مصرف‌کنندگان متصل است و به این طریق با موبایل می‌توانند خرید خود را از قبل انجام دهند (رزرو کنند) به این ترتیب هیچ دورریزی از نان تولیدی باقی نمی‌ماند.

 

رئیس آکادمی باگت فرانسه گفت: در صورتی که نانی نیز در فروشگاه‌ها باقی بماند دوباره مورد بازیافت قرار می‌گیرد و با افزودن روغن دوباره خمیرمایه درست کرده و با آن نوع دیگری از نان و برای مصارف دیگر پخته می‌شود.

 

وی افزود: مرحله دیگر و آخری برای جلوگیری از دورریز نان وجود دارد نگهداری آن در انبارهایی به صورت دمای زیر صفر است که برخی (سازمانها شرکتها) آنها را خریداری کرده و برای فراوری مجدد بهره می‌گیرند.

 

تتیس در پاسخ به سوال خبرنگارما مبنی بر اینکه با چه رویکرد و هدفی به ایران سفر کرده‌اید آیا قصد همکاری مشترک با ایران دارید، اظهار کرد: هدف اصلی ما از سفر به ایران امضای قراردادی با یک هلدینگ بود که این قرارداد امروز نهایی شد تا براساس آن به نانوایان آموزش دهیم که چگونه می‌توانند از آرد مصرف خود استفاده مناسب‌تری داشته باشند و در واقع ارزش واقعی نان را بشناسند.

 

رئیس آکادمی باگت فرانسه درباره نحوه قیمت گذاری نان در کشور فرانسه گفت: میزان مصرف نان توسط مردم در سالهای اخیر به شدت در فرانسه کاهش یافته است به طوری که هر نفر یک کیلوگرم نان مصرف می‌کند.

 

* هر 200 گرم نان در فرانسه یک دلار قیمت دارد

وی افزود: این امر مشکلات چالش‌برانگیزی را برای تولیدکنندگان فرانسوی ایجاد کرده و بازار آنها را رقابتی کرده است به طوری که هر 200 گرم نان به قیمت یک دلار به فروش می‌رسد.

 

وی افزود: البته قیمت نان در فرانسه در سوپرمارکت‌ها نصف قیمت نان در نانوایی‌ها است و کسی که می‌خواهد آن را قیمت کمتری خریداری کند به سوپرمارکت مراجعه می‌کند.

 

* قیمت نان در فرانسه کاملا آزاد است

رئیس آکادمی باگت فرانسه در پاسخ به این سوال که آیا دولت فرانسه دخالتی در تعیین نرخ نان برای نانوایان دارد یا خیر، اظهار کرد: دولت هیچگونه دخالتی در قیمتگذاری نان نمی‌کند و قیمتها به صورت کاملا آزاد توسط نانوایان تعیین شده و به فروش می‌رسد.

 

* 10 نفر از نانوایان ایرانی برای آموزش به فرانسه اعزام می‌شوند

تتیس در ادامه صحبت‌های خود گفت: برای توسعه آموزش و پخت نان به صورت کیفی و بهره‌گیری بیشتر از آرد مصرفی نانوایان در ابتدا تعدادی از نانوایان ایرانی برای آموزش به فرانسه سفر می‌کنند و در مرحله بعد نیز تعدادی از مدرسان ما به ایران آمده و شرایط پخت نان را براساس معیارهای نان ایران آموزش می‌دهند.

 

وی در ادامه گفت: در فرانسه 30 هزار نانوای سنتی وجود داشته که 50 درصد بازار این کشور را در اختیار دارند، اما در کشور ما نیز پخت صنعتی نان تهدیدی برای نانوایی‌های سنتی به حساب می‌آیند که ما با آموزشهای خود سعی بر حفظ نانوایان سنتی کشورمان داریم.

 

* زمان مناسب عمل‌آوری خمیر در نان‌های سنتی رعایت نمی‌شود

بنابراین گزارش آرزو حاجی‌آقازاده اظهار کرد: در نان‌های سنتی ما برای عمل آوری زودتر گاها موادی اضافه می‌شود که برای سلامت مردم مناسب نیست و نانوایان به دلیل مشغله و عجله‌ای که دارند مدت حداقل دو ساعته را برای عمل‌آوری نان در نظر نمی‌گیرند و برای عمل‌آوری زودتر خمیر از مواد مانند جوش شیرین بهره می‌گیرند.

 

وی افزود: در کشور ما هر موقع اتفاقی می‌افتد می‌‌گویند آردها ایراد دارد اما باید توجه داشت که از آردهای تولیدی به درستی و به شکل علمی استفاده نمی‌شود.

 

نماینده یک شرکت ایرانی ادامه داد: از آرد تولیدی در کشورمان می‌توان پختی بهتر و علمی‌تر با حفظ شرایط پخت نان سنتی به دست آورد.

 

وی اظهار داشت: نماینده فرانسه در ایران از پخت نان در ایران استقبال کرد و حتی اعلام شد که نحوه پخت نان سنگک در ایران را با خود به فرانسه می‌برد.

تسنیم

110

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۳۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب

مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران، ویژه عکاسان مقیم در ایران برگزار خواهد شد؛ این مسابقه با همکاری مرکز ایران و فرانسه، موسسه و گالری عکاسی ایتاک Ithaque و مشارکت انجمن عکاسان ایران و موسسه موج نو در فرانسه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، قرار است با موضوع آب در ایران، مسابقه عکاسی برگزار شود؛ این مسابقه ویژه عکاسان مقیم در ایران قرار است و با همکاری مرکز ایران و فرانسه، موسسه و گالری عکاسی ایتاک Ithaque و مشارکت انجمن عکاسان ایران و موسسه موج نو در فرانسه برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این مسابقه ترکیب نوشتارهای عکاسی مستند با نوشتارهای عکاسی تجربی است تا وضعیت آب در ایران از طریق یک نمایشگاه عکس گروهی به تصویر کشیده شود.

این مسابقه عکاسی با رویکرد پرداختن به مسائلی نظیر آب‌های شیرین و شور، محیط زیست زمینی و اقیانوسی، فعالیت‌های انسان و بشر مرتبط با آب، فناوری و تمهیدات  مرتبط با آن در مناطق مختلف ایران برگزار می‌شود.

ریاست افتخاری این مسابقه به عهده فرانسین کوستو، رئیس بین المللی ژاک ـ ایو کوستو و آقای ژان ـ میشل الیوررئیس «آکادمی آب» است.

آثار ارسالی پس از ارزیابی توسط هیات داوران انتخاب و ۴۰ عکس برگزیده از میان آثار ارسالی در یک نمایشگاه گروهی که قرار است از ۲۲ شهریورماه تا ۱۲ مهرماه ۱۴۰۲ در پاریس برگزار شود به نمایش گذاشته می‌شود.

علاقمندان به شرکت در این مسابقه عکاسی می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۲۵ خرداد ماه به آدرس ایمیل info@ithaque-paris.ir  ارسال کنند.

همچنین به یک نفر از عکاسان برگزیده این مسابقه جایزه برترین عکس با ارزش ۵۰۰ یورو اهدا خواهد شد.

عکاسان شرکت‌کننده در این مسابقه باید مقیم ایران باشند. هیات داوران این مسابقه که متشکل از اساتید عکاسی ایرانی و فرانسوی هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به مریم زندی، عضو هیات موسس انجمن ملی عکاسان ایران، سیف الله صمدیان فیلمبردار و فیلمساز ، اسماعیل عباسی عکاس ، افشین شاهرودی، رئیس هیات مدیره انجمن عکاسان ایران و محمدرضا کیوانفر استاد دانشگاه در حوزه عکاسی و سینما، میشل پوآورت، مورخ عکاسی، استاد دانشگاه پاریس، پانتئون سوربن، بنیانگذار کالج بین المللی عکاسی، کارولین استن، عضو هیئت مدیره دانشکده بین المللی عکاسی «پاریس بزرگ»، ناتالی بوشه ـ لونوار، رئیس انجمن «مردمان تصویر»، پاسکال بوس، مدیر مجموعه های عکاسی مرکز ملی هنرهای تجسمی کالج بین المللی عکاسی و ماری روبرت، متصدی ارشد قسمت عکاسی و سینمایِ موزه اورسه پاریس اشاره کرد.

علاقمندان به شرکت در این مسابقه عکاسی و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات آثار ارسالی می‌توانند پایگاههای اینترنتی  www.france-iran.org ، www.ithaque-paris.fr  www.nips.org.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کامرون ایده ماکرون در مورد اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب
  • زائران آماده اعزام به سرزمین وحی / اعزام زائران خراسان شمالی اواخر اردیبهشت انجام می‌شود
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم